Meer informatie over Babyspullen (Stichting)

Babyspullen (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

Babyspullen (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 851477598
KvK Nummer: 54883679

3. Internet adres

http://www.stichtingbabyspullen.nl

4. Contact

Postadres
Nijverheidsplein 2F
1704RB Heerhugowaard
Bezoekadres
Nijverheidsplein 2F
1704RB Heerhugowaard Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0727370263

5. Doelstelling

De stichting heeft ten doel: het ondersteunen van ouders die financieel niet toereikend zijn om kleding en overige noodzakelijke baby(kamer)spullen voor hun kinderen te bekostigen en al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. De stichting dient het algemeen belang. De stichting heeft geen winstoogmerk.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Ronny   Schuijt Penningmeester  
Anja   Schrevel Voorzitter -
Lilian   Meijer-Stammes Bestuurslid  
Marielle   Bakema Bestuurslid -
Martine   Dekker Secretaris -
Olfertjan   Niemeijer Bestuurslid -

8. Beloningsbeleid

Op dit moment is zijn er ruim 100 onbetaalde vrijwilligers actief voor de stichting. Per 1 mei 2016 zijn - dankzij een financiële bijdrage van Kansfonds - twee personen parttime in dienst getreden van de stichting die de verder groei en professionalisering van de stichting in goede banen leiden. Hierdoor zal de stichting in staat zijn eind 2017 2.500 kinderen die in armoede geboren worden te helpen.

9. Activiteiten

Stichting Babyspullen heeft door heel Nederland inzamelpunten waar iedereen gebruikte en nieuwe babyspullen kan doneren. Wij sorteren en controleren deze spullen op kwaliteit. Vervolgens maken we er babystartpakketten van. Het babystartpakket bestaat uit twee delen en bevat kleding en verzorgingsspullen voor baby's en dreumesen tot anderhalf jaar. Babystartpakketten zijn verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. (Aanstaande) ouders kunnen via hulpverleningsinstanties, zoals de Voedselbank of Jeugdzorg, een pakket aanvragen. Zo weten we zeker dat de pakketten terechtkomen bij de baby's die ze het hardst nodig hebben.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van Babyspullen (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 3.479,80

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op Babyspullen (Stichting) | geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van Babyspullen (Stichting) opgehaald:

€ 230,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 54883679
RSIN Nummer: 851477598
GeefGratis Nummer: 5242